Kun strategia on olemassa, voidaan kääriä hihat ja ryhtyä sisällöntuotantoon. Lumojissa rakastetaan laadukasta sisältöä ja sitä myös osataan tuottaa. Asiantuntija-asemaansa ovat Lumojin tuottamien sisältöjen avulla vahvistaneet vuosien aikana niin mittavan kokoluokan jätit kuin kompaktimman kokoiset toimijatkin.

Sisällöntuotanto

Sisältömarkkinointi

Tyypillisiä sisältömarkkinointisisältöjä ovat esimerkiksi erilaiset teema- ja asiantuntija-artikkelit, faktajutut, asiakastarinat, ladattavat oppaat, ajankohtaisuutiset ja kuratoidut sisällöt.

Sisältöformaattina on usein tekstiartikkeli, sillä se tarjoaa Googlelle arvokasta tarttumapintaa. Videoidenkaan voimaa ei kuitenkaan sovi vähätellä, sillä niiden parissa vietetään koko ajan enemmän aikaa. Lumojissa osataan tuottaa juuri sen muotoisia sisältöjä, joita kohderyhmäsi mieluiten haluavat kuluttaa.

Lumojissa sisällöntuotantoon todella panostetaan. Voitkin olla varma siitä, että jokainen sinulle tuotettu sisältö on hiottu huolellisesti sellaiseksi, että se vastaa odotuksiasi – ja hyvin usein jopa ylittää ne.

Verkkosivustot ja some

Sisältömarkkinoinnin sisältöjen ensimmäisenä julkaisualustana on lähes poikkeuksetta yrityksen oma verkkosivusto. Se on myös osoite, josta sisällöt yleensä jaetaan eteenpäin yrityksen sosiaalisen median kanaviin.

Lumojista saat kaiken, mitä verkkoläsnäolosi vahvistamiseen tarvitset. Vetovoimaiset verkkosivustot ja some-markkinointi toteutetaan Lumojissa samalla periaatteella kuin sisällöt yleensäkin, eli strategiseen suunnitteluun pohjaten ja tavoitteesi mielessä pitäen.

Markkinointimateriaalit

Vaikka verkossa tapahtuva markkinointi tänä päivänä kovasti suosittua onkin, voi toisinaan olla hyvä antaa asiakkaalle myös jotain käsin kosketeltavaa.

Lumojista saat online-markkinointimateriaalien lisäksi myös kaikki offline-ympäristöön tarvitsemasi markkinoinnin työkalut, kuten esitteet ja muut painotuotteet. Koska ympäristön hyvinvointi on Lumojille tärkeää, valitaan painotuotteiden materiaalit aina niin vihreästi kuin mahdollista. 

 

Verkosto tuo voimaa

Lumojin ydinosaamista ovat strateginen suunnittelu ja strategiaan pohjaava laadukkaiden tekstisisältöjen tuotanto. Brändinrakennus ja markkinointi ovat kuitenkin paljon muutakin, ja siksi Lumojissa luotetaan verkostojen voimaan.

Lumojin luovaa tiimiä vahvistetaan aina tarpeesi mukaan juuri oikeilla osaajilla, joten saat kaiken markkinointiin tarvitsemasi vaivattomasti yhdestä osoitteesta. Helppouden lisäksi tämä tarkoittaa sinulle myös varmuutta siitä, että brändisi rakentaminen tapahtuu hallitusti ja brändistrategiaasi seuraten.