Onnistumisia

 ja ylpeyden aiheita

Lumojilla on pitkä brändinrakennuksen ja sisältömarkkinoinnin yhteistyöhistoria eri toimialoilla operoivien isojen ja pienempien yritysten kanssa.

Tässä muutamia heistä. Sellaisia, joista Lumojissa ollaan aivan erityisen ylpeitä. Haluaisitko sinäkin pian kertoa kokemuksiasi tällä sivulla?

 

Lumojissa todella osataan laadukkaiden asiantuntijasisältöjen tuotanto. Yhteistyössä olemme saaneet aikaan mittavan määrän unta käsitteleviä upeita tekstiartikkeleita. Tästä oli minulle suuri apu vuonna 2019 julkaistun, parempaan nukkumiseen opastavan kirjani Nukkumalla menestykseen kirjoituksessa.

Henri Tuomilehto

Dosentti, unitutkija, Coronaria Uniklinikka

Asiantuntevuus, kokonaisvaltaisuus ja asiakaslähtöisyys. Siinä kolme avainsanaa, jotka kuvaavat Lumojia kokemukseni mukaan parhaiten. Olen erittäin tyytyväinen uuteen brändistrategiaani ja verkkosivustooni, ne vastaavat tavoitteitani täydellisesti. Viisi tähteä, suosittelen!

Samu Tuhkasaari

Kehonkäsittelijä, Samu Tuhkasaari

Homma toimi erinomaisesti heti ensimmäisestä kohtaamisesta lähtien. Ravintolaliiketoimintamme tavoitteet ja operatiiviset mallit tulivat heti ymmärretyiksi ja ne osattiin pukea oikealla tavalla sanoiksi markkinointiviestintään. Vahva suositus liiketoiminnan sparraajaksi ja markkinoinnin yhteistyökumppaniksi!

Ykä Raitanen

Ravintoloitsija, The Glass Helsinki

Kokemukseni mukaan Lumojista löytyy vakuuttavaa brändinrakennusosaamista. Lisäksi markkinointia varten toteutetuissa tekstisisällöissä kynää on osattu käyttää värikkäästi ja taitavasti. Pidän erittäin tärkeänä myös sitä, että yhteistyö on aina ollut mutkatonta sekä tuntunut energisoivalta ja innostavalta!

Nonna Heiskanen

Gynekologi, Nomai Oy

Mielestäni ammattitaitoisen markkinointiviestinnän suunnittelijan tunnistaa kyvystä tehdä yhteistyöstä sujuvaa sekä omaksua asiakkaan tarpeet ja tavoitteet, oli tämän toimiala mikä tahansa. Ammattitaitoa on myös rohkeus esittää perusteltuja mielipiteitä sekä opastaa ja ohjata silloin kun se on tarpeellista. Kokemuksesta tiedän, että Lumojista kaikki tämä löytyy.

Seija Rantonen

Projektipäällikkö, Suomen ympäristökeskus

Luova suunnittelu yhdessä Lumojin kanssa on antoisaa monestakin syystä. Arvostan suunnittelijana erityisesti Lumojin piinkovaa ammattitaitoa, älyllistä luovuutta ja kokonaisuuksien hahmotuskykyä. Myös se, että luvatusta pidetään aina kiinni, tuo tekemiseen hyvällä tavalla varmuutta ja lisää  yhteistyön mielekkyyttä.

Anri Veisterä

Art Director, Mielikuvitustoimisto